Lotvonen LKV syntyi kahden kokeneen kiinteistönvälittäjäveljeksen halusta tehdä omilla ehdoillaan entistäkin parempaa asuntovälitystä omalla kotikentällään Oulussa.

Kokemuksemme alalta on osoittanut, että välittäjän ja asiakkaan välillä on oltava riittävän henkilökohtainen suhde. Silloin kaupat sujuvat tehokkaasti ja kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. Meillä on pitkä historia kiinteistönvälittäjinä ja nyt, itsenäisenä yrityksenä toimimme omilla ehdoillamme lähempänä jokaista asiakasta. Tällä alalla hyvä maine on avain kaikkeen, joten toimimme reilusti omalla nimellämme, omilla kasvoillamme ja oman yrityksen kautta. Näin voimme viedä asiakaspalvelun vielä siivun verran paremmaksi.

Kotikenttänä asuntovälitys

Me, Kimmo ja Tarmo, olemme olleet pitkään mukana kotikaupunkimme toiminnassa. Pitkän jääkiekkouran tehnyt Kimmo on vanha Kärppä-pakki. Samoin Tarmo on pelannut Kärpissä sekä valmentanut Kärppä-junioireita useita vuosia ennen siirtymistä markkinointiin ja kiinteistönvälitykseen. Tarmo houkutteli Kimmon mukaan kiinteistövälitysalalle jääkiekkouran jälkeen ja olemme kumpikin toimineet suuren kiinteistövälitysketjun tuloksentekijöinä. Kokemuksemme myötä meille on muodostunut laajat verkostot vanhoista asiakkaista ja tutuista kontakteista. Jääkiekko on kontaktilaji, ja niin on myös asuntovälittäminenkin, eri tavalla toki, mutta kumpikin vaatii pelisilmää ja yhteistä tavoitetta. Kokemuksen myötä syntyi ajatus myös siitä, kuinka voisimme palvella asiakkaitamme vieläkin paremmin oman yrityksen kautta.

Ykkösketju kentällä

Valitsimme toimintamme periaatteeksi ytimekkäästi ”asuntokaupan ykkösketju”. Se kertoo historiastamme sekä asenteestamme – lupaamme, että asiakkaalla on aina palveluksessaan ykkösketju. Me jos ketkä tiedämme sen, että paikka ykkösketjussa on ansaittava jokaisen asiakkaan kohdalla aina uudestaan. Siksi tunnuslauseemme toimii myös muistutuksena ja kannustuksena meille itsellemme.

Haluamme tarjota oululaisille asiakkaille paikallisen, sitoutumattoman ja ammattitaitoisen kiinteistönvälitysliikkeen. Työnantajana haluamme joka päivä ansaita työntekijöidemme arvostuksen ja haluamme, että toimistollamme työskentelevät viihtyvät työssään.