https://lotvonen.fi/wp-content/uploads/2021/04/home-icon.svg
Kimmo Lotvonen

Kimmo Lotvonen

Kimmo ”Kike” Lotvonen on Lotvonen LKV:n toinen yrittäjäveljeksistä. Kiinteistönvälittäjänä Kimmo on toiminut vuodesta 2012 saakka, kun veli Tarmo sai houkuteltua Kimmon alalle pitkän jääkiekkouran jäädessä taakse.

Kimmon tapaa usein toimistolta, ja sitäkin useammin isosti hymyilemässä ja heittämässä huulta, ja Kimmosta on hienoa saada olla mukana ihmisten elämän isoimmissa päätöksissä, kun tavoitteena on myydä tai ostaa asunto. Töiden ulkopuolella Kimmon elämää vauhdittavat lapset, Jesse, Erik ja Kasper, sekä avopuoliso Elina – ja tottakai golf.

”Posia pintaan, sykettä rintaan.” – Kimmo
"Oli kyllä helppoa ja vaivatonta kaupan tekoa. Kimmo hoiti asian aivan mahtavasti. Iso kiitos!" – Asiakas, Oulu
"Ammattimaista toimintaa, sovitut asiat hoituvat mukavan rennolla otteella. Kiitos!" – Asiakas, Oulu
Ota yhteyttä Kimmoon

Ota yhteyttä Kikeen!

Tarmo Lotvonen

Tarmo Lotvonen

Tarmolla, eli tuttavallisemmin Tarella, on yli 10 vuoden tausta yrittäjänä sekä 20 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta. Tarmo toimii Lotvonen LKV:n hallituksen puheenjohtajana sekä toimitusjohtajana. Tarmolta löytyy jääkiekkotaustaa niin pelillisesti kuin valmennuksellisesti, ja haaveillessaan markkinointi- ja myyntiurasta, valmentajakaveri oli sanonut miehen sopivan hyvin välittäjäksi ja näin hän päätyi kiinteistönvälityksen pariin.

Kiinteistönvälittäjän työn Tarmo kokee monipuolisena – aina pääsee tapaamaan ja auttamaan erilaisia ihmisiä. Vaikka aikataulutus muun elämän kanssa on välillä haastavaa, työpäivien ollessa pitkiä, ei se hidasta Taren menoa.

Vapaa-aikaansa Tare viettää perheensä parissa yhteisten harrastusten merkeissä ja matkustellen. Taren harrastuksiin kuuluu golf, kuten lähes koko Lotvosen henkilökunnalla. Tulevaisuudessa Tare näkee Lotvonen LKV:n entistä vahvempana, oululaisena ja paikallisena toimijana palvellen asiakkaitaan entistäkin paremmin.

"Möimme Lotvonen LKV:n kautta erillistalomme. Tarmo hoiti myyntiprosessin ammattitaidolla arviokäynnistä kaupantekoon. Koko prosessi kuukaudessa, olemme tyytyväisiä." – Asiakkaat, Oulu
"Tarmo Lotvonen valikoitui välittäjäksemme tuttavamme suosituksen kautta. Myyntiprosessi hoitui hienosti ja kaupat syntyivät hieman yli arvioidun hinnan." – Asiakkaat, Oulu
"Käytimme ennen myyntiä muutamaa välittäjää arvioimassa kiinteistöämme. Hintahaitari arvioissa oli iso. Päädyimme valitsemaan Lotvonen LKV / Tarmo Lotvosen, koska hän oli myynyt useita arvokiinteistöjä jokivarresta. Kauppahinta toteutui Tarmon arvion yläreunaan ja yli 100000 euroa toisen välittäjän arviota korkeammalle." – Asiakkaat, Oulu
"Kiinteistönvälittäjän työ on monipuolista – aina pääsee tapaamaan ja auttamaan erilaisia ihmisiä." – Tarmo
Ota yhteyttä Tarmoon

Ota yhteyttä Tarmoon!

Ella Karppinen

Ella Karppinen

Ella on kiinteistönvälitysalan tuore tulokas, jolla on nuoresta iästään huolimatta, laaja kokemus asiakaspalvelutöistä.

Pitkään myynnin parissa työskennellyt Ella tuli Lotvonen LKV:lle kesällä 2023 tekemään myynti- ja markkinointiassistentin töitä.

Perinteisen toimistotöiden lisäksi Ellalla on taitoa ja silmää myös markkinointipuolelle. Energinen ja aurinkoinen persoona sulautuu toimistomme leppoisaan ilmapiiriin.

Ellan suunnitelmissa on luoda ura välittäjänä ja ennustamme että neidillä on edessä vielä pitkä ja menestykäs ura välittäjänä.

Töiden vastapaino Ella viettää vapaa-aikansa ystävien ja urheilun parissa – ja kyllä hän myös golfaa.

Tervetuloa asioimaan toimistollemme!

 

Ota yhteyttä Ellaan

Ota yhteyttä Ellaan!

Veli-Matti Lappalainen

Veli-Matti Lappalainen

Jo vuonna 1999 kiinteistönvälitysalalla aloittanut Veli-Matti on toiminut kotien myynnin parissa jo yli 20 vuotta, ja omaakin siksi laajan kokemuksen ja näkemyksen erilaisista välitys- ja isoistakin arviointikohteista, ja alan haasteet ovat tulleet tutuksi. Kiinteistönvälittäjän työ pitää Veli-Matin liikkeessä, työ on pitkänkin ajan jälkeen edelleen yhtä kiinnostavaa ja työn ihmisläheisyys antoisaa.

Veli-Matti välittää kaikenlaisia kohteita aina kiinteistöistä vaikka kokonaisiin kerrostaloihin, ja mökkejäkin on uran aikana tullut myytyä useita satoja.

Asiakkaan kanssa tärkeintä tälle rauhalliselle herrasmielle on säilyttää oma luonnollinen persoonansa, saavuttaa asiakkaan luottamus, ja koko kodin myyntiprosessin tulisi aina olla asiakkaalle helppoa ja vaivatonta.

Vapaa-ajalla Veli-Matti reissaa vaimonsa kanssa Suomessa, liikkuu luonnossa ja lukee mm. elämänkertoja.

"Kaikista tärkeintä on asiakkaan luottamus välittäjään." – Veli-Matti
Ota yhteyttä Veli-Mattiin

Ota yhteyttä Veli-Mattiin!

Vesa Leino

Vesa Leino

040 355 7790 vesa@lotvonen.fi

Vesa ”Vesku” Leino on mies kohdekuviemme takana. Moniosaajan tehtäviin kuuluu myös markkinointimme visuaalinen puoli. Vesa on ollut kiinteistönvälitysalalla yli 10 vuotta ja meillä jo yrityksen perustamisvaiheesta lähtien.

Torniolaislähtöinen kahden pojan isä viettää vapaa-aikansa ruuhkavuosien ja valokuvauksen sekoituksesta nauttien.

”Kuvissa tärkeintä on, että ne ovat realistisia ja kuitenkin korostavat kodin parhaita puolia.” – Vesa
"Meillä on kaupungin paras valokuvaaja!" – Kimmo, yrittäjä
"Kuvat olivat laadukkaita ja huomasi, että kuvaaja haluaa tehdä hyvää jälkeä!" – Asiakas, Oulu
Ota yhteyttä Vesaan

Ota yhteyttä Vesaan!