https://lotvonen.fi/wp-content/uploads/2021/04/home-icon.svg
Kimmo Lotvonen

Kimmo Lotvonen

Kimmo ”Kike” Lotvonen on Lotvonen LKV:n toinen yrittäjäveljeksistä. Kiinteistönvälittäjänä Kimmo on toiminut vuodesta 2012 saakka, kun veli Tarmo sai houkuteltua Kimmon alalle pitkän jääkiekkouran jäädessä taakse.

Kimmon tapaa usein toimistolta, ja sitäkin useammin isosti hymyilemässä ja heittämässä huulta, ja Kimmosta on hienoa saada olla mukana ihmisten elämän isoimmissa päätöksissä, kun tavoitteena on myydä tai ostaa asunto. Töiden ulkopuolella Kimmon elämää vauhdittavat lapset, Jesse, Erik ja Kasper, sekä avopuoliso Elina – ja tottakai golf.

”Posia pintaan, sykettä rintaan.” – Kimmo
"Oli kyllä helppoa ja vaivatonta kaupan tekoa. Kimmo hoiti asian aivan mahtavasti. Iso kiitos!" – Asiakas, Oulu
"Ammattimaista toimintaa, sovitut asiat hoituvat mukavan rennolla otteella. Kiitos!" – Asiakas, Oulu
Ota yhteyttä Kimmoon

Ota yhteyttä Kikeen!

https://lotvonen.fi/wp-content/uploads/2021/02/chair-icon.svg
Kimmo Lämsä

Kimmo Lämsä

Oulussa syntynyt ja kasvanut Kimmo tuo joukkoomme uutta energiaa yrittäjämaailmasta. 12 vuotta ravintola-alalla yrittäjänä, ja 25 vuotta palveluliiketoiminnan parissa työskenneellä Kimmolla heräsi mielenkiinto kiinteistönvälitysalaan ollessaan paljon tekemisissä mm. kiinteistönomistajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Kimmo on opiskellut alaa omatoimisesti, ja tähtäimessä on LKV-pätevyys lähiaikoina.

Hyväntuulisen Kimmon vapaa-aika kuluu harrastusten, erilaisten pallopelien sekä perheen ja heidän harrastusten parissa. Niin golf, tennis kuin jalkapallokin kuuluu miehen elämään. Tulevaisuuden toiveita ja ajatuksia kiinteistönvälitysalalta hänellä on useammaksi vuodeksi eteenpäin.

"Arviointikäynti oli positiivinen kokemus, luottamus heräsi ja tuli tunne, että olette ammattitaitoisia. Kaiken kaikkiaan hyvin hoidettu kauppa alusta loppuun ja hyvä lopputulos. Kiitos hyvästä yhteistyöstä!" – Asiakas, Oulu
"Kimmo on lempeä, aina ystävällinen ja huumorintajuinen työkaveri." – Jenni, Myynti- ja markkinointiassistentti
"Tänne Lotvoselle on ollut mukava tulla, ja tässä on jo mukava jännitys tulevasta." – Kimmo
Ota yhteyttä Kimmoon

Ota yhteyttä Kimmoon!

Tarmo Lotvonen

Tarmo Lotvonen

Tarmolla, eli tuttavallisemmin Tarella, on yli 10 vuoden tausta yrittäjänä sekä 20 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta. Tarmo toimii Lotvonen LKV:n hallituksen puheenjohtajana sekä toimitusjohtajana. Tarmolta löytyy jääkiekkotaustaa niin pelillisesti kuin valmennuksellisesti, ja haaveillessaan markkinointi- ja myyntiurasta, valmentajakaveri oli sanonut miehen sopivan hyvin välittäjäksi ja näin hän päätyi kiinteistönvälityksen pariin.

Kiinteistönvälittäjän työn Tarmo kokee monipuolisena – aina pääsee tapaamaan ja auttamaan erilaisia ihmisiä. Vaikka aikataulutus muun elämän kanssa on välillä haastavaa, työpäivien ollessa pitkiä, ei se hidasta Taren menoa.

Vapaa-aikaansa Tare viettää perheensä parissa yhteisten harrastusten merkeissä ja matkustellen. Taren harrastuksiin kuuluu golf, kuten lähes koko Lotvosen henkilökunnalla. Tulevaisuudessa Tare näkee Lotvonen LKV:n entistä vahvempana, oululaisena ja paikallisena toimijana palvellen asiakkaitaan entistäkin paremmin.

"Möimme Lotvonen LKV:n kautta erillistalomme. Tarmo hoiti myyntiprosessin ammattitaidolla arviokäynnistä kaupantekoon. Koko prosessi kuukaudessa, olemme tyytyväisiä." – Asiakkaat, Oulu
"Tarmo Lotvonen valikoitui välittäjäksemme tuttavamme suosituksen kautta. Myyntiprosessi hoitui hienosti ja kaupat syntyivät hieman yli arvioidun hinnan." – Asiakkaat, Oulu
"Käytimme ennen myyntiä muutamaa välittäjää arvioimassa kiinteistöämme. Hintahaitari arvioissa oli iso. Päädyimme valitsemaan Lotvonen LKV / Tarmo Lotvosen, koska hän oli myynyt useita arvokiinteistöjä jokivarresta. Kauppahinta toteutui Tarmon arvion yläreunaan ja yli 100000 euroa toisen välittäjän arviota korkeammalle." – Asiakkaat, Oulu
"Kiinteistönvälittäjän työ on monipuolista – aina pääsee tapaamaan ja auttamaan erilaisia ihmisiä." – Tarmo
Ota yhteyttä Tarmoon

Ota yhteyttä Tarmoon!

Veli-Matti Lappalainen

Veli-Matti Lappalainen

Jo vuonna 1999 kiinteistönvälitysalalla aloittanut Veli-Matti on toiminut kotien myynnin parissa jo yli 20 vuotta, ja omaakin siksi laajan kokemuksen ja näkemyksen erilaisista välitys- ja isoistakin arviointikohteista, ja alan haasteet ovat tulleet tutuksi. Kiinteistönvälittäjän työ pitää Veli-Matin liikkeessä, työ on pitkänkin ajan jälkeen edelleen yhtä kiinnostavaa ja työn ihmisläheisyys antoisaa.

Veli-Matti välittää kaikenlaisia kohteita aina kiinteistöistä vaikka kokonaisiin kerrostaloihin, ja mökkejäkin on uran aikana tullut myytyä useita satoja.

Asiakkaan kanssa tärkeintä tälle rauhalliselle herrasmielle on säilyttää oma luonnollinen persoonansa, saavuttaa asiakkaan luottamus, ja koko kodin myyntiprosessin tulisi aina olla asiakkaalle helppoa ja vaivatonta.

Vapaa-ajalla Veli-Matti reissaa vaimonsa kanssa Suomessa, liikkuu luonnossa ja lukee mm. elämänkertoja.

"Kaikista tärkeintä on asiakkaan luottamus välittäjään." – Veli-Matti
Ota yhteyttä Veli-Mattiin

Ota yhteyttä Veli-Mattiin!

Jenni Lahtimaa

Jenni Lahtimaa

010 349 0580 jenni@lotvonen.fi

Jennistä saimme joukkoomme kesällä 2018 todellisen moniosaajan – perinteisten toimistotöiden lisäksi hänellä on taitoa ja näkemystä myös markkinointipuolelle. Jenni hoitaa niin kohteiden asiakirjoja sekä arkistointia, että yrityksen digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median. Jenni on opiskellut useampaankin eri otteeseen, kolmannen tutkinnon hän opiskeli assarin työn ohessa, ja kaikki opitut asiat kiteytyvät mukavasti Lotvosen arjessa. Ikuisena oppijana Jennillä on halu kehittyä ja kouluttautua jatkossakin.

Ja mikä tärkeintä, Jenni ei pelkää haasteita. Erittäin osuvana esimerkkinä, kun kahvitaukokäsittelyssä firman 90-luvun flipperi rikkoutui, ja illan googlettelun jälkeen Jenni avasi koneen luukun ja koodaili aamulla taas pelit käyntiin. Eipä onnistuisi ihan jokaiselta! Vapaa-aikanaan Jennin aika kuluu liikkumisen, yleisen nörtteilyn, ravitsemustiedon ja ulkoilun merkeissä.

"Jenni on tuollainen firman Maija Poppanen, sateenvarjo vain puuttuu. Homma kuin homma hoituu!" – Vesa, Markkinointipäällikkö
"Kyllä Google tietää, jos minä en." – Jenni
Ota yhteyttä Jenniin

Ota yhteyttä Jenniin!

Vesa Leino

Vesa Leino

040 355 7790 vesa@lotvonen.fi

Vesa ”Vesku” Leino on mies kohdekuviemme takana. Moniosaajan tehtäviin kuuluu myös markkinointimme visuaalinen puoli. Vesa on ollut kiinteistönvälitysalalla yli 10 vuotta ja meillä jo yrityksen perustamisvaiheesta lähtien.

Torniolaislähtöinen kahden pojan isä viettää vapaa-aikansa ruuhkavuosien ja valokuvauksen sekoituksesta nauttien.

”Kuvissa tärkeintä on, että ne ovat realistisia ja kuitenkin korostavat kodin parhaita puolia.” – Vesa
"Meillä on kaupungin paras valokuvaaja!" – Kimmo, yrittäjä
"Kuvat olivat laadukkaita ja huomasi, että kuvaaja haluaa tehdä hyvää jälkeä!" – Asiakas, Oulu
Ota yhteyttä Vesaan

Ota yhteyttä Vesaan!