https://lotvonen.fi/wp-content/uploads/2021/02/chair-icon.svg
Kimmo Lämsä

Kimmo Lämsä

Oulussa syntynyt ja kasvanut Kimmo tuo joukkoomme uutta energiaa yrittäjämaailmasta. 12 vuotta ravintola-alalla yrittäjänä, ja 25 vuotta palveluliiketoiminnan parissa työskenneellä Kimmolla heräsi mielenkiinto kiinteistönvälitysalaan ollessaan paljon tekemisissä mm. kiinteistönomistajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Kimmo on opiskellut alaa omatoimisesti, ja tähtäimessä on LKV-pätevyys lähiaikoina.

Hyväntuulisen Kimmon vapaa-aika kuluu harrastusten, erilaisten pallopelien sekä perheen ja heidän harrastusten parissa. Niin golf, tennis kuin jalkapallokin kuuluu miehen elämään. Tulevaisuuden toiveita ja ajatuksia kiinteistönvälitysalalta hänellä on useammaksi vuodeksi eteenpäin.

"Tänne Lotvoselle on ollut mukava tulla, ja tässä on jo mukava jännitys tulevasta." – Kimmo
"Kimmo on lempeä, aina ystävällinen ja huumorintajuinen työkaveri." – Jenni, Myynti- ja markkinointiassistentti
Ota yhteyttä Kimmoon

Ota yhteyttä Kimmoon!

https://lotvonen.fi/wp-content/uploads/2021/04/key-icon.svg
Mia Backlund

Mia Backlund

Pitkään myynnin parissa työskennellyt Mia tuli Lotvonen LKV:lle kesällä 2017 kokeilemaan välitysalaa, ja jo syksyllä Mia liittyikin virallisesti ykkösketjuun. Mian alkutaival alalla on ollut valoisa, eikä suuri määrä positiivista asiakaspalautetta ei ole sattumaa.

Välitysala oli Mian haaveena ja suunnitelmissa pitkään. Hetki tuntui oikealta, kun veljekset perustivat oman yrityksen. Perheyrityksessä työskentely on ollut aina lähellä sydäntä. Ennustamme, että Mialla on edessä vielä pitkä ja menestyksekäs ura välittäjänä. Töiden vastapainona Mia viettää vapaa-aikansa lasten ja harrastusten parissa.

 

"Lämmin kiitos Mialle kotimme välittämisestä uusille omistajille! Olet ihminen oikealla alalla." – Asiakasperhe, Oulu
"Ylivoimaisesti paras ja rehellisin välittäjä Oulussa. Miljoonat kiitokset Mialle, palvelua jossa ei moitteen sijaa." – Asiakas, Oulu
"Iso kiitos erityisesti Mialle erittäin lämpimästä ja ammattitaitoisesta yhteistyöstä! Asuntomme myyminen tapahtui nopeasti ja meitä pidettiin ajan tasalla asioista, mitä tapahtuu seuraavaksi." – Asiakas, Oulu
Ota yhteyttä Miaan

Ota yhteyttä Miaan!

https://lotvonen.fi/wp-content/uploads/2021/04/home-icon.svg
Kimmo Lotvonen

Kimmo Lotvonen

Kimmo ”Kike” Lotvonen on Lotvonen LKV:n toinen yrittäjäveljeksistä. Kiinteistönvälittäjänä Kimmo on toiminut vuodesta 2012 saakka, kun veli Tarmo sai houkuteltua Kimmon alalle pitkän jääkiekkouran jäädessä taakse.

Kimmon tapaa usein toimistolta, ja sitäkin useammin isosti hymyilemässä ja heittämässä huulta, ja Kimmosta on hienoa saada olla mukana ihmisten elämän isoimmissa päätöksissä, kun tavoitteena on myydä tai ostaa asunto. Töiden ulkopuolella Kimmon elämää vauhdittavat lapset, Jesse, Erik ja Kasper, sekä avopuoliso Elina – ja tottakai golf.

”Posia pintaan, sykettä rintaan.” – Kimmo
"Oli kyllä helppoa ja vaivatonta kaupan tekoa. Kimmo hoiti asian aivan mahtavasti. Iso kiitos!" – Asiakas, Oulu
"Ammattimaista toimintaa, sovitut asiat hoituvat mukavan rennolla otteella. Kiitos!" – Asiakas, Oulu
Ota yhteyttä Kimmoon

Ota yhteyttä Kikeen!

Tarmo Lotvonen

Tarmo Lotvonen

Tarmolla, eli tuttavallisemmin Tarella, on yli 10 vuoden tausta yrittäjänä sekä 20 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta. Tarmo toimii Lotvonen LKV:n hallituksen puheenjohtajana sekä toimitusjohtajana. Tarmolta löytyy jääkiekkotaustaa niin pelillisesti kuin valmennuksellisesti, ja haaveillessaan markkinointi- ja myyntiurasta, valmentajakaveri oli sanonut miehen sopivan hyvin välittäjäksi ja näin hän päätyi kiinteistönvälityksen pariin.

Kiinteistönvälittäjän työn Tarmo kokee monipuolisena – aina pääsee tapaamaan ja auttamaan erilaisia ihmisiä. Vaikka aikataulutus muun elämän kanssa on välillä haastavaa, työpäivien ollessa pitkiä, ei se hidasta Taren menoa.

Vapaa-aikaansa Tare viettää perheensä parissa yhteisten harrastusten merkeissä ja matkustellen. Taren harrastuksiin kuuluu golf, kuten lähes koko Lotvosen henkilökunnalla. Tulevaisuudessa Tare näkee Lotvonen LKV:n entistä vahvempana, oululaisena ja paikallisena toimijana palvellen asiakkaitaan entistäkin paremmin.

"Tähän henkilön oma sitaatti tai suositus asiakkaalta" -Asiakas
Ota yhteyttä Tarmoon

Ota yhteyttä Tarmoon!

Jenni Lahtimaa

Jenni Lahtimaa

010 349 0580 jenni@lotvonen.fi

Jennistä saimme joukkoomme kesällä 2018 todellisen moniosaajan – perinteisten toimistotöiden lisäksi hänellä on taitoa ja näkemystä myös markkinointipuolelle. Jenni hoitaa niin kohteiden asiakirjoja sekä arkistointia, että digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median. Jenni on opiskellut useampaankin eri otteeseen, parhaillaan kolmatta tutkintoa töiden ohessa, ja kaikki opitut asiat kiteytyvät mukavasti Lotvosen arjessa. Haaveena Jennillä on kehittyä ja kouluttautua jatkossakin.

Ja mikä tärkeintä, Jenni ei pelkää haasteita. Erittäin osuvana esimerkkinä, kun kahvitaukokäsittelyssä firman 90-luvun flipperi rikkoutui, ja illan googlettelun jälkeen Jenni avasi koneen luukun ja koodaili aamulla taas pelit käyntiin. Eipä onnistuisi ihan jokaiselta! Vapaa-aikanaan Jennin aika kuluu joogan, yleisen nörtteilyn, ravitsemustiedon ja ulkoilun merkeissä.

"Jenni on tuollainen firman Maija Poppanen. Homma kuin homma hoituu!" – Vesa, Markkinointipäällikkö
Ota yhteyttä Jenniin

Ota yhteyttä Jenniin!

Vesa Leino

Vesa Leino

040 355 7790 vesa@lotvonen.fi

Vesa ”Vesku” Leino on mies kohdekuviemme takana. Moniosaajan tehtäviin kuuluu myös markkinointimme visuaalinen puoli. Vesa on ollut kiinteistönvälitysalalla yli 10 vuotta ja meillä jo yrityksen perustamisvaiheesta lähtien.

Torniolaislähtöinen kahden pojan isä viettää vapaa-aikansa ruuhkavuosien ja valokuvauksen sekoituksesta nauttien.

”Vaikka päivät on välillä pitkiä, niin tuntuu kuin päivääkään en tekisi töitä.” – Vesa
"Kaupungin paras valokuvaaja!"
Ota yhteyttä Vesaan

Ota yhteyttä Vesaan!