Mia Backlund

Mia Backlund

044 381 2806 mia@lotvonen.fi

Pitkään myynnin parissa työskennellyt Mia tuli Lotvonen LKV:lle kesällä 2017 kokeilemaan välitysalaa, ja jo syksyllä Mia liittyikin virallisesti ykkösketjuun. Mian alkutaival alalla on ollut valoisa, eikä suuri määrä positiivista asiakaspalautetta ei ole sattumaa.

Välitysala oli Mian haaveena ja suunnitelmissa pitkään. Hetki tuntui oikealta, kun veljekset perustivat oman yrityksen. Perheyrityksessä työskentely on ollut aina lähellä sydäntä. Ennustamme, että Mialla on edessä vielä pitkä ja menestyksekäs ura välittäjänä. Töiden vastapainona Mia viettää vapaa-aikansa lasten ja harrastusten parissa.

 

"Mia on ahkera ja auttavainen ammattilainen, sekä firman energiapakkaus."
Ota yhteyttä Miaan
Kimmo Lämsä

Kimmo Lämsä

040 1300 888 kimmo.lamsa@lotvonen.fi

Oulussa syntynyt ja kasvanut Kimmo tuo joukkoomme uutta energiaa yrittäjämaailmasta. 12 vuotta ravintola-alalla yrittäjänä, ja 25 vuotta palveluliiketoiminnan parissa työskenneellä Kimmolla heräsi mielenkiinto kiinteistönvälitysalaan ollessaan paljon tekemisissä mm. kiinteistönomistajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Kimmo on opiskellut alaa omatoimisesti, ja tähtäimessä on LKV-pätevyys lähiaikoina.

Hyväntuulisen Kimmon vapaa-aika kuluu harrastusten, erilaisten pallopelien sekä perheen ja heidän harrastusten parissa. Niin golf, tennis kuin jalkapallokin kuuluu miehen elämään. Tulevaisuuden toiveita ja ajatuksia kiinteistönvälitysalalta hänellä on useammaksi vuodeksi eteenpäin.

"Tänne Lotvoselle on ollut mukava tulla, ja tässä aloitellessa on jo mukava jännitys tulevasta."
Ota yhteyttä Kimmoon
Tarmo Lotvonen

Tarmo Lotvonen

050 4388 132 tarmo@lotvonen.fi

Tarmolla, eli tuttavallisemmin Tarella, on yli 10 vuoden tausta yrittäjänä sekä lähes 20 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta. Tarmo toimii Lotvonen LKV:n hallituksen puheenjohtajana sekä toimitusjohtajana. Tarmolta löytyy jääkiekkotaustaa niin pelillisesti kuin valmennuksellisesti, ja haaveillessaan markkinointi- ja myyntiurasta, valmentajakaveri oli sanonut miehen sopivan hyvin välittäjäksi ja näin hän päätyi kiinteistönvälityksen pariin.

Kiinteistönvälittäjän työn Tarmo kokee monipuolisena – aina pääsee tapaamaan ja auttamaan erilaisia ihmisiä. Vaikka aikataulutus muun elämän kanssa on välillä haastavaa, työpäivien ollessa pitkiä, ei se hidasta Taren menoa.

Vapaa-aikaansa Tare viettää perheensä parissa yhteisten harrastusten merkeissä ja matkustellen. Taren harrastuksiin kuuluu golf, kuten lähes koko Lotvosen henkilökunnalla. Tulevaisuudessa Tare näkee Lotvonen LKV:n entistä vahvempana, oululaisena ja paikallisena toimijana palvellen asiakkaitaan entistäkin paremmin.

"Tähän henkilön oma sitaatti tai suositus asiakkaalta" -Asiakas
Ota yhteyttä Tarmoon

Varaa maksuton arviokäynti

Kimmo Lotvonen

Kimmo Lotvonen

050 400 1013 kimmo@lotvonen.fi

Kimmo ”Kike” Lotvonen on Lotvonen LKV:n toinen yrittäjäveljeksistä. Kiinteistönvälittäjänä Kimmo on toiminut vuodesta 2012 saakka, kun veli Tarmo sai houkuteltua Kimmon alalle pitkän jääkiekkouran jäädessä taakse.

Kimmon tapaa usein toimistolta, ja sitäkin useammin isosti hymyilemässä ja heittämässä huulta, ja Kimmosta on hienoa saada olla mukana ihmisten elämän isoimmissa päätöksissä, kun tavoitteena on myydä tai ostaa asunto. Töiden ulkopuolella Kimmon elämää vauhdittavat lapset, Jesse, Erik ja Kasper, sekä avopuoliso Elina – ja tottakai golf.

”Posia pintaan, sykettä rintaan.”
Ota yhteyttä Kimmoon

Varaa maksuton arviokäynti

Jenni Lahtimaa

Jenni Lahtimaa

010 349 0580 jenni@lotvonen.fi

Jennistä saimme joukkoomme kesällä 2018 todellisen moniosaajan – perinteisten toimistotöiden lisäksi hänellä on taitoa ja näkemystä myös markkinointipuolelle. Jenni on opiskellut useampaankin eri otteeseen, parhaillaan kolmatta tutkintoa töiden ohessa, ja kaikki opitut asiat kiteytyvät mukavasti Lotvosen arjessa. Haaveena Jennillä on kehittyä ja kouluttautua jatkossakin.

Ja mikä tärkeintä, hän ei pelkää haasteita. Hyvänä esimerkkinä kun kahvitaukokäsittelyssä firman flipperi rikkoutui, ja illan googlettelun jälkeen Jenni koodaili aamulla taas pelit käyntiin. Eipä onnistuisi ihan jokaiselta! Vapaa-aikanaan Jennin aika kuluu joogan, yleisen nörtteilyn, ravitsemustiedon ja ulkoilun merkeissä.

"Tähän sitaatti/työkaverin kommentti jne."
Ota yhteyttä Jenniin
Vesa Leino

Vesa Leino

040 355 7790 vesa@lotvonen.fi

Vesa ”Vesku” Leino on mies kohdekuviemme takana. Moniosaajan tehtäviin kuuluu myös markkinointimme visuaalinen puoli. Vesa on ollut alalla yli 8 vuotta ja meillä jo yrityksen perustamisvaiheesta lähtien.

Torniolaislähtöinen kahden pojan isä viettää vapaa-aikansa ruuhkavuosien ja valokuvauksen sekoituksesta nauttien.

”Vaikka päivät on välillä pitkiä niin päivääkään en tee töitä.”
Ota yhteyttä Vesaan